Konzultáció

Bár a terméktanúsítási tevékenységünk által lefedett területeken etikai megfontolásokból felkészítési és konzultációs feladatokat nem végzünk, munkatársaink szakértelme jóval túlmutat ezeken a területeken. Ezt pedig igyekszünk kihasználni és ügyfeleink javára fordítani.

Az alábbi konzultációs feladatokat vállaljuk:

 

  • Minőségirányítási rendszerek felmérése az ISO 9001-es szabvány követelményei alapján, illetve felkészítés az említett követelményeknek való megfelelésre.
  • Információbiztonsági irányítási rendszerek felmérése az ISO 27001-es szabvány követelményei alapján, illetve felkészítés az említett követelményeknek való megfelelésre.
  • Tanácsadás a Common Criteria nemzetközi informatikai biztonsági szabvány szerint:
    • Konzultáció a Protection Profile dokumentáció megfelelőségének biztosítása érdekében.
    • Konzultáció a Security Target meghatározása és dokumentálása során, a szabványnak való megfelelés garantálásának céljából.

Mivel kiemelt figyelmet fordítunk a legkülönbözőbb szakmai háttérrel rendelkező szakemberek alkalmazására, illetve munkatársaink folyamatos szakmai fejlődésére, terméktanúsítási, megfelelőségértékelési és tanácsadási tevékenységeink listája folyamatosan bővül. Ezért érdemes gyakran ellátogatni oldalunkra az újdonságok követésének érdekében.